Tuesday, February 22, 2011

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SAUCE LENTIL PHEASANT IN THE HEART OF THE RISOTTO

Description: I was eager to use any of the products of Cascina San Cassiano, so I used the pheasant ragout with the first recipe that came in mind ... è stato un piatto insolito ma di gusto, non pensante ma particolare, il vasetto che vedete nella foto sottostante è bastato per 4 di questi sformatini (quelli di alluminio usa e getta)

questo buon ragù pronto è perfetto per condirci pasta lessa,o arricchire un semplice risotto o essere spalmato su pane e crostini

Ingredienti per4:
  • 240g di riso
  • 2 egg
  • saffron
  • butter
  • chopped onion (one piece)
  • white wine
  • broth
  • grated Parmesan
  • breadcrumbs
  • a jar of sauce pheasant Cascina San Cassiano
Procedure:
  1. turn the oven to 200 °
  2. bring the broth to a boil
  3. butter and sprinkle with bread crumbs 4 vaschettine Aluminum
  4. melt the butter in a frying pan and fry the onion
  5. toast the rice and blend of white wines
  6. cover with broth and cook for 10 minutes
  7. add the saffron dissolved in two tablespoons of broth
  8. remove from heat when the broth is dry and stir with fomaggio
  9. join the egg yolks and mix well
  10. cover the bottom with rice and side of pans aluminum
  11. ourselves in the middle of a spoonful of sauce pheasant
  12. cover with more rice and compact
  13. cospargere di formaggio e infornare fino a doratura per 15 minuti
  14. sfornarli e farli riposare
  15. sformarli e servirli con besciamella, o sugo semplice o altra salsa

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